FOR FYSIOTERAPEUTER

AktivA består av tre deler – et strukturert utdanningsprogram for fysioterapeuter, et behandlingsopplegg for pasienter med artrose (artroseskole og individuelt tilpasset trening) og et elektronisk registreringssystem.

På disse sidene vil du som fysioterapeut få informasjon om de forskjellige delene av AktivA-programmet. Dersom du har deltatt på AktivA-kurs vil du også få tilgang til passordbelagte sider der powerpoint-presentasjoner, materiaelt du trenger for å gjennomføre artroseskole, videoer/presentasjoner av basisøvelser og tester ligger. I tillegg vil du få tilgang til det elektroniske registreringssystemet.

Utdanningsprogram

Det gjennomføres jevnlig AktivA-kurs for fysioterapeuter. Tidspunkt og påmelding til disse kursene vil ligge på denne siden.

AktivA-kurs for fysioterapeuter er et 1-dags kurs der følgende tema gjennomgås; hva er artrose, behandling av artrose, ernæring og vektregulering, praktisk gjennomgang av øvelsesprogram og tester, gjennomgang av elektronisk registreringssystem, erfaringer fra AktivA (fysioterapeut/pasient).

Kursavgiften er på 3000,- og inkluderer tilgang til diverse kursmateriale til bruk i egen klinikk (fullt utarbeidet powerpoint-fil til bruk i artroseskolen, brosjyrer og foldere som kan deles ut til pasienter), AktivA-effekter (t-skjorter m.m.), tilgang til elektronisk registreringssystem der resultater kan benyttes i kommunikasjon med pasient og annet helsepersonell, tilgang til utvidet informasjon på AktivA sine passordbelagte sider, samt bevertning.

AktivA-kurs for fysioterapeuter

Årets siste AktivA-kurs for fysioterapeuter:

16.november 2017:

Sted: Oslo, UBC Ullevål stadion, sal Colosseum
Tid: 08.45 – 18.00

Påmelding:

Påmeldingen er nå stengt.

Påmeldingsfrist 2.november
NB! Disse kursene bruker å bli fort fulltegnet.

Oversikt over terapeuter som har deltatt på AktivA-kurs