Elektronisk registreringssystem – FAQ

Her kommer informasjon om hvordan du bruker det elektroniske registreringssystemet (Checkware). Systemet består av to moduler – en for fysioterapeuten (clinician) og en for pasienten (respondent). Pålogging til disse to skjer separat og ligger henholdsvis under sidene For fysioterapeuter og For pasienter.

Det kreves høyeste sikkerhetsnivå for elektronisk innhenting av data fra pasienter (og terapeuter), og pålogging vil skjer via ID-porten (BankID, BankID på mobil, BuyPass og Commfides). Informasjon som er nødvendig for å registrere en pasient er pasientens navn, fødselsnummer, e-post adresse og telefonnummer.

Hva er AktivA®?


AktivA® er et strukturert utdanningsprogram for fysioterapeuter, et informasjons- og treningsprogram for pasienter med kne- og/eller hofteartrose, samt et elektronisk registreringsystem.

Hva er artrose?


Artrose er en revmatisk leddsykdom som berører hele leddet og som er svært vanlig, spesielt hos middelaldrende og eldre. Leddsykdommen påvirker leddhinnen, leddvæsken, leddkapsel, brusken i leddet og benvevet som ligger under brusken. Leddbåndene og muskulaturen påvirkes også.

Følg oss på SoMe


Skroll til toppen